Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 10-11-2017 02:23:55

bmvvzdfssr
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 10-11-2017
Messages: 3

adidas campus zwart

http://a2.zassets.com/images/z/3/2/2/1/2/4/3221244-p-MULTIVIEW.jpg

De adidas campus dames Campus begon in de sport en haar dope stijl verheven dat het iconische status. Oorspronkelijk was het een laag uitgesneden basketbalschoen Bekend als het toernooi, de uiterst comfortabele sneaker met de enkel ontwerp werd vertaald in een lifestyle Gemakkelijk schoen. Na de boterachtige suède silhouet werd door hip-hop hoofden, de off-court aantrekkingskracht van de Campus stapte in de straten stevig.

Aangekondigd als een adidas campus grijs van de meest Gevierde winkels in Tokyo, MITA consequent produceert high-end samenwerkingen niet alleen de stuwkracht die klassieke stijlen in de 21e eeuw, maar sympathiek zich te houden aan hun geschiedenis, de Campus 80 is geen uitzondering. Verkrijgbaar in twee kleurstellingen - Black & University Kardinaal & Rennen Rood en Wit - Met deze gezamenlijke premium varkensleer suède herwerking utilisés Uppers Dat accentueren de eenvoudige profiel van de schoen.

De adidas campus zwart detaillering is eenvoudig authentiek, met een tonale kant streep set en witte tab leer hak en het toevoegen van een nieuwe oproep.

De vintage effect stervensproces adidas campus 80s voegt een nieuwe dynamiek ook aan de schoen die zal alleen maar sterker als het bovendeel leeftijd krijgen en beginnen om een ​​teken van de ontwikkeling van hun eigen. Afwerking van de trainer is een kurk binnenzool Die heeft een gedrukt draad hek patroon overlay, verwijst naar de populariteit van de stedelijke subculturen binnen 80 Campus.

http://www.advsupports.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr