Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 23-02-2018 03:09:44

mhgngf
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 23-02-2018
Messages: 3

nike dunk low heren winkel

https://www.flightclub.com/media/catalog/product/cache/1/image/1600x1140/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/i/nike-dunk-low-premium-sb-marty-mcfly-wolf-grey-white-lt-retro-081223_1.jpg

De nike schoenen sale is geen onbekende voor samenwerkingen. Sinds deze skateboardereditie van de klassieke Dunk debuteerde in 2002, zijn er veel, veel collab-modellen geweest en de hits komen nog steeds. Voor hun nieuwste SB collab-editie werkte Nike samen met multimedia-kunstenaar Thomas Campbell. Campbell, die ook de Art Director was bij Nike SB Chronicles Vol. 3., bleef trouw aan zijn kunstwerken en leverde een model dat moeilijk te negeren is. Ze hebben een op een quilt geïnspireerd ontwerp met een reeks kleuren, motieven, patronen, zig-zag stiksels, gouden accenten op de tong en een buitenzool van gom.

Door de jaren heen zijn ontwerpen van nike schoenen dames goedkoop geïnspireerd door vele, vele bronnen, waaronder vlaggen van staten, muziekgroepen, dieren en filmpersonages. De nieuwste Nike SB Dunk kijkt naar een bekende inspiratie en bootst het verpakkingsontwerp van een populair bier na. Het heeft een glanzend metallic zilver bovenwerk, zwarte Swoosh en opvallende rode accenten. Bovendien zijn ze voorzien van een Zoom-binnenzool voor comfort en bescherming tegen stoten en een extra paar rode veters.

De nike schoenen heren outlet-schoenen hebben bijvoorbeeld een intern fit systeem dat zorgt voor een goede pasvorm en nog meer ondersteuning, een opnieuw ontworpen buitenzool en een onopvallende Zoom Air-eenheid in de inlegzool voor extra demping en schokabsorptie.

Gemaakt als onderdeel van een speciale nike dunk low heren winkel-serie, deze schoen was een van de vijf schoenen die voor het pack zijn gemaakt. De serie nodigde teammanagers van verschillende skateboardbedrijven uit om hun eigen versie van een SB-schoen te maken. Nick Tershay, beter bekend als Nick Diamond, de eigenaar / maker van Diamond Supply Co, ontwierp de schoen. De officiële colorway van de schoen was Aqua / Chrome, beide verwijzend naar de kleuren gebruikt door Tiffany & Co. Maar de Black-toevoegingen zijn op zichzelf al opvallend, omdat de zwart-lederen panelen een faux-krokodillenprint hebben.

http://www.champste.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr