Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 14-09-2018 09:04:46

leytin
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 14-09-2018
Messages: 2

Nike Air Max Plus Kopen

http://www.breakerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18mynk825.jpg

Klik hier voor meer informatie: www.breakerun.com

Nike Air Max Plus Kopen Nike's recente opeenvolging van zwaar door logo's uitgegeven releases vloeit voort in de zomerdagen van de zomer. Alles van de luchtmacht 1 tot de Air Max 1 en de Huarache heeft deze zomer de all-over behandeling gekregen en het nieuwste silhouet voor een nieuwe all-overlogo is de Air Max Plus. Dit is niet de eerste Plus die een alternatief logo krijgt, omdat de klassieke trainer eerder werd opgeroepen om deel uit te maken van het "Just Do It" -pakket. Deze iteratie is echter aanzienlijk anders: het sportieve Tuned Air-hiellogo wordt gebruikt voor een afdruk en komt helemaal over de bovenkant in een oscillerend ondersteboven en rechts omhoog patroon voor een interessant optisch effect.

Eerder deze maand bracht Nike Air Max Plus te Koop een set met twee pakketten uit, inclusief een Air Max 90 en een Air 180, gekleed in een zwart-en-kleurenschema met de naam 'Night Ops'. Deze NSW-creaties doen denken aan een dure nachtzichtbril en hebben een colorway die perfect is voor een topgeheime operatie of een ongedwongen spel van klopjacht. Op de hakken van die pack staat de Swoosh klaar om een ​​bijpassend Air Max Plus-aanbod uit te brengen met een gloeiende Volt middenvoet-swoosh omringd door een anders zwart bovenwerk. Een iets grotere aanwezigheid van groen op deze specifieke modellen buitenzool scheidt het licht van de andere collectie, maar de esthetiek is nog steeds vrijwel hetzelfde.

Met dat alles in gedachten, is Nike klaar om een ​​eerbare Nike Air Max Plus Bestel Online creatie uit te geven die eer betuigt aan de illustere relatie tussen de twee geliefde industrieën. Deze onstuimige creatie, die voornamelijk gekleed is in Tour Yellow, luidt een op maat gemaakte inlegzool in met een afbeelding van een mixtape met de iconische Just Do It-slagzin geschreven in een permanente marker bovenop een strook tape, in plaats van een opkomende rapper monicker. Gecombineerd met zwarte accenten verspreid over de bovenkant, doet deze colorway denken aan de Air Jordan 4 "Thunder" van het Jordan Brand, die een van de meest vereerde retro-kleurenschema's van het silhouet is geworden.

Nike Air Max Plus Dames Authentiek rolt dit jaar veel van hun klassieke hardlopers uit in zeer gedurfde en levendige kleuren voor de warme seizoenen. Vervolgens kunnen we verwachten dat de Nike Air Max Plus weer bij ons komt in een speciale colorway. Footlocker Australia zal de nieuwste "Sky" -versie van de Air Max Plus exclusief op hun locatie uitbrengen. Het zal gekleed gaan in een witte basis, met Vibrant Blue door de schoen en hints van Volt om het silhouet echt op te laten vallen.

De Nike Air Max Plus Heren Lage Prijs is een silhouet dat je niet vaak ziet en Nike heeft het afgelopen jaar hier en daar een paar nieuwe kleurstellingen van de schoen uitgebracht. Nu hebben we een aantal nieuwe afbeeldingen van een andere versie om naar te kijken. Deze keer rond de Air Max Plus Tuned 1, die "Bullet" is genoemd, wordt uitgevoerd in een combo van Dark Grey, Blue en Bright Crimson.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr