Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 24-10-2018 09:05:30

thelmayost
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 24-10-2018
Messages: 3

nike schoenen dames

http://www.annasantander.es/images/annasantander/Comprar-Rebaja-Nike-Air-Max-1-Mujer-Zapatillas-Exclusivos-KLO4201.jpg


Om Nike's nieuwe nike schoenen dames Air Max 1 ""Just Do It"" -campagne vast te leggen, hebben we besloten de zaak in handen van een kunstenaar te nemen door een catalogus met inspirerende foto's te maken. Als dramatische keuze schoten we in het PAFA-museum. Zoals zo treffend gepresenteerd in deze presentatie, was het museum de ideale setting. Je zult opmerken dat we ons erop toegelegd hebben om het kunstenaarschap van schilders en beeldhouwers uit het moderne tijdperk te channelen, daterend uit de artistieke Renaissance van dichters, uitvoerders en filosofie (niet zozeer die laatste, maar alliteratie is kunst).

Met de levendig nike schoenen zwart aantrekkelijke portretten van architecten zoals Da Vinci en Michelangelo, gebruikten we onze denkbeeldige verfborstels om de nevenschikking van de AIR MAX 1 / NIKE KLEDING met een grote hoeveelheid tule voor een moderne ballerina te knippen - die misschien net zo gemak tijdens het domineren in schoeisel en basketbal.


Deze godin nike schoenen zwart roze van schoenen onthult de levendige, oranje popsicle-kleur van de Air Max 1, een wolk van tule-tutu die de Nike-sneakers compenseert en een cropped top met lange mouwen, nike-bh-top en spandex korte panty. Fijn, maar toch gewaagd. Eenvoudig, maar rijk en rijk in klassieke smaak.

Als een verzameling nike air max 1 parra 2018 antiek en artefacten die door de zalen leven, is het aandachtspunt onze Alex, die zich een weg baant door het hele museum. Je zult een indrukwekkende lay-out van marmeren treden zien als onze finale om het artistieke project van vrouwen in schoenen volledig vast te leggen, terwijl klassieke Westerse kunst opnieuw gecontextualiseerd wordt. Sterke, krachtige verklaring van vrouwelijkheid en sneakercultuur op de verhoogde top van mannelijke overheersing. Het wordt niet heldhaftiger dan dat.

https://www.witroze.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr