Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 11-12-2018 03:52:50

caicai2017
ChaOdiz Vétéran
Date d'inscription: 13-04-2018
Messages: 188

mige zwarte luchtbel is geruild voor een

De samenwerking van Nike en Virgil Adidas Stan Smith Womens Abloh gaat door. Hier is alles wat je moet weten over het copuleren van het nieuwste ontwerp van het duo.
De volgende Off-White VaporMax is hier. Na het laten vallen van een hype-bom op de sneaker wereld in 2017 met The Ten-een capsule-verzameling van tien iconische sneakers gemaakt door Nike en geknepen door Nike Air Max 90 Mujer Off-White-Virgil Abloh vertoont nog steeds geen tekenen van vertraging. Ten eerste is de man net de nieuwe creative director van Louis Vuitton herenkleding genoemd. (Wat, ja, een even grote deal is als het klinkt.) Wat zijn doorlopende Nike-samenwerking betreft, heeft hij al twee van de meest gehypte sneakers van het jaar laten vallen Adidas Superstar Womens via een volledig witte versie van zijn "incomplete" Jordan 1's, evenals als een paar zwart-zilveren Air Force 1s (exclusief verkrijgbaar bij MoMA). De nieuwe versie van de Nike VaporMax - een volledig Adidas NMD Femme zwart model met een ijsblauwe zool-unit - zal op 30 maart in de winkel vallen. (Een witte versie wordt later uitgebracht, op 14 april.)
De sneaker verschilt op enkele manieren van de originele Off-White VaporMax, met als belangrijkste dat hij stealthier is dan de originele (en al futuristische-als-hel) sneaker. De www.dennishayes.co.uk Swoosh, die wit was bij de eerste gezamenlijke inspanning, is nu zwart, wat hetzelfde is voor de tong van de schoen. De eens grimmige zwarte luchtbel is geruild voor een meer subtiele ijsblauwe versie. Zowel nieuwe modellen als modellen uit het verleden delen het onmiskenbare off-white oranje treklipje en letterlijke citaten Nike Air Max 95 Femme op de hiel.
Net als elke andere sneaker in The Ten, zal deze Off White x Nike VaporMax sneaker niet gemakkelijk te krijgen zijn. Het wordt alleen vrijgegeven in geselecteerde winkels en het eigen Nike Air Vapormax Mujer e-commerceplatform van Nike in uiterst beperkte hoeveelheden. In gedachten hebben we hieronder elke winkel en platform gecompileerd die de sneakers vrijgeven om je kansen te wagen om een ??paar het beste te krijgen dat ze kunnen zijn. Als een artiest is het grootste wat Nike me heeft gegeven, het vermogen om mijn creatieve Nike Air Max 270 Womens proces uit te breiden en denk 'dit zijn geen beperkingen, dit zijn andere manieren van denken'.
Tom Sachs prijst zijn partners bij Nike, beschrijft zijn NikeCraft-onderneming met het merk als een 50/50 proces, gevoed door productie waarvan hij zegt dat alleen hij en Nike daartoe in staat zijn. Het nieuwste project uit Nike Air Max Vision Femme het NikeCraft-assortiment is de Mars Yard Overshoe, een sneeuwlaarsachtig silhouet dat is ontworpen om de elementen in de winter te bestrijden, terwijl het zijn modieuze aantrekkingskracht behoudt.
Door middel van strenge eigen slijtagetests, breidde Sachs uit wat er was opgezet met de Mars Yard 2.0, en bood oplossingen waar hij Adidas Superstar Femme zich noodzakelijk achtte met dit weerklare silhouet. Technieken zoals Dyneema, een sterke vezel die wordt gebruikt in touw en zeilen, worden gebruikt om de voete

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr