Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 25-02-2019 03:41:14

yaya2017
ChaOdiz Vétéran
Date d'inscription: 10-08-2017
Messages: 304

, fabrikanten, NGO's, merken, vakbonden en fabrieksarbeiders o

Nike Nike Air Max TN Mujer sponsort 15 van de top 25 all-star voetballers ter wereld, je kunt nooit de uitkomst voorspellen en Adidas zag jammer genoeg zijn  laatste team, Belgi?, eerder deze week ge?limineerd. LONDON (Thomson Reuters Foundation) - Sportkledingreuzen Adidas en Nike - twee van de hoofdsponsors van het komende Nike Air Max 2017 Femme Wereldkampioenschap - moeten ervoor zorgen dat arbeiders in hun Aziatische leveranciersfabrieken een eerlijk loon ontvangen, aangezien hun aandeel in de productiekosten Nike Air Presto Mujer afneemt, zo meldden maatschappelijke organisaties maandag. Het aandeel van wat Adidas en Nike besteden aan het maken van een paar schoenen dat in de zakken van de arbeiders Nike Air Force 1 Femme terechtkomt, is sinds het begin van de jaren negentig gevallen, zei de Schone Kleren Campagne (CCC), daarbij verwijzend naar een verschuiving in de productie van China naar goedkopere landen zoals Indonesi?Nike Air Max 2017 Femme . "Het aandeel van de productiekosten van Nike en Adidas schoenen die in de zak van een werknemer terechtkomen, zijn nu 30% Nike Air Max Axis Femme minder dan in het begin van de jaren negentig (2,5% in 2017 voor Nike-schoenen in vergelijking met 4% in 1995), "verklaarde de CCC in een verklaring.

"De merken Nike Air Max 95 Femme besloten hun geld te besteden aan voetballers in plaats van aan hun naaisters en schoenen." Adidas en Nike, die 22 van de 32 teams uitkozen op het voetbaltoernooi in Rusland dat Adidas Arkyn Femme deze week van start gaat, zijn het meest verplaatst van hun inkoop naar Indonesi?, Cambodja en Vietnam, waar de lonen lager zijn en de arbeidsmisbruiken wijdverbreid zijn, zei de CCC. In de drie landen liggen de gemiddelde salarissen van kledingarbeiders 45 tot 65 procent lager dan het zogenaamde "leefloon" dat zou toelaten hen om de basisbehoeften van hun families te dekken, zei  de wereldwijde coalitie van vakbonden, arbeiders en mensenrechtengroepen merk Nike zei dat leveranciers hun werknemers Nike Air Max 90 Womens minstens het lokale minimumloon of geldende loon moeten betalen, inclusief premies voor overwerk en wettelijk verplichte voordelen. "We blijven ge?nvesteerd in Nike Air Max 95 Femme gesprekken met overheden, fabrikanten, NGO's, merken, vakbonden en fabrieksarbeiders om ondersteuning van langdurige, systemische verandering, "zei een woordvoerster van Nike.

Het  Duitse Adidas zei dat het zich hield aan veilige arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen in zijn toeleveringsketens en verplichtte leveranciers om minimaal het minimumloon te betalen dat wettelijk Nike Air Presto Femme verplicht is. "Het gemiddelde maandelijkse take-home loon van productiemedewerkers in de faciliteiten waarmee Adidas samenwerkt in Indonesi? ligt op dit moment ruim boven het huidige Nike Air Vapormax Womens minimumloon, "zei een woordvoerster van Adidas. Rapportering door Kieran Guilbert, aanvullende rapportage door Beh  Lih Yi in Kuala Lumpur, montage door Claire Cozens. Geef de Thomson Reuters Foundation, de charitatieve tak van Thomson Reuters, de eer om humanitair nieuws, vrouwenrechten, www.tomaszrozmus.pl mensenhandel, eigendomsrechten, klimaatverandering en veerkracht te bespreken. Veel van de sportkleding van Adidas en Nike wordt gemaakt in Indonesi?, waar 80 procent van Nike Air Force 1 Damskie de arbeiders in de kledingsector vrouwen zijn en sommige slechts 86 euro ($ 102) per maand verdienen terwijl anderen het wettelijk minimumloon niet verdienen, volgens de CCC's verslag doen van.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr