Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 22-02-2021 09:10:50

Hungfht
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 22-02-2021
Messages: 4

Lage Prijs Nike Air Max Plus

Kod nas een officiële blik heeft CLOT nu zijn opération gelanceerd voor de release in 2021 van de Nike Air Max 1 "Kiss of Death".  ftwrselects.com De diepgaande blik op de schoen die na 15 jaar terugkeert, benadrukt een bijgewerkte constructie met een nieuwe focus op premium materialen en een kijk op gedeconstrueerde stijl gecentreerd rond een oude concept van "Qi. " Oorspronkelijk uitgebracht 5 years ago om te vieren de opening van China's eerste sneakerboetiek ACU. De CLOG x Nike Air Max 1 "Kiss of Death" diende als startpunt voor de missie van CLOT-oprichters Edison Chen en Kevin Poon omkring het Oosten en een Westen te overbruggen. de schoen is gecentreerd rond het oude concept van 'Qi'.

Nike heeft het exclusieve Air Max 97 voor dames klaar om uit te brengen voor de zomermaanden in een fris "Ghost" kleurenschema. Nike heeft deze zomer liefde aan de dames getoond met een handvol releases die we hebben besproken als exclusieve dames. Nu zal de Air Max 97 meedoen aan het plezier in Goedkope Nike Air Max 97 een zuivere "Ghost" -vertolking die perfect is voor de warmere dagen. Aangekomen in Sail, Black, Photon Dust, Ghost en White, is het bovenwerk samengesteld uit neutrale en zachte kleuren om deze editie nog aantrekkelijker te uitvoeren.

https://www.ftwrselects.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/q/aq0865-002.jpg

Onlangs zijn afbeeldingen opgedoken van met canvas bedekte vintage Nike-sneakers met rubberen buitenzolen van Regrind. Terwijl deze collectie blijft groeien, aarzelt de Swoosh niet om het milieuvriendelijke materiaal in de tussentijd in Lage Prijs Nike Air Max Plus andere modellen op te nemen. Afgezien van traditionele silhouetten, krijgt de Air Max Plus dit seizoen ook de Regrind-behandeling. Het nieuwe aanbod lijkt verder te gaan waar Nike was gebleven, na de release van verschillende duurzame Air Max Plus-opties begin januari. Een bovenwerk is bedekt met zwart gaas, aangevuld met grijze golvende overlays.

De Nike Air VaporMax EPOCA "Collector’s Closet" is het aanstaande exclusieve variant van het nieuw geïntroduceerde silhouet dat is geïnspireerd op klassieke Air Max-silhouetten, waaronder de Air Max 90, Air Max 93 en de Air Max Plus. Deze vertolking is gebaseerd op designelementen van verschillende iconische Air Max-kleurstellingen, aangezien de niet-overeenkomende spatborden op de linkerschoen een eerbetoon zijn aan de 'Moon Landing' Air Max 90 uit 2014 en de 'Warhawk'-kleurstelling. visit here Bovendien verwijst de juiste schoen naar zowel atmos '"Tiger Camo" Air Max 1 en Supreme "Snakeskin" Air Max 98. Andere opvallende ontwerpelementen zijn safari-prints op de hieloverlays, terwijl branding op de tussenzool afkomstig is van de Air Max 95 en Air Max Plus.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr