Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 12-03-2018 04:11:28

yaya2017
ChaOdiz Vétéran
Date d'inscription: 10-08-2017
Messages: 304

van Reebok in 2009 werkte niet en verloor terrein i

Adidas sprong zojuist over Jordani? om de tweede grootste sportschoeiselverkoper in Amerika te worden, volgens de nieuwe augustusgegevens die NPD Group maandag uitbracht. "Dit is een prestatie waarvan ik nooit dacht dat ik ze in mijn leven zou zien," schreef Nike Air Max Zero Donne NPD-analist Matt Powell in het persbericht. Deel van het verhaal is de voortdurende stijging van Adidas in Noord-Amerika. Vorige maand steeg de omzet van Adidas met 50% ten opzichte van augustus 2016 en het sneakeraandeel verdriedubbelde Nike Air Max 2017 Mujer bijna tot 13%, volgens NPD-gegevens. In het laatste winstrapport zei het bedrijf dat de omzet in Noord-Amerika met 31% was gestegen. modellen zijn de throwback Adidas Superstar en de futuristische lifestyle-schoen Tubular Shadow. De andere helft van het verhaal is de aanhoudende stagnatie van Jordani?. Nike Air Presto Dam Het Nike-merk lijdt al een tijdje, een probleem dat analisten van Morgan Stanley 'voorheen ondenkbaar' noemden. Jordan worstelt met een wereldwijde teruggang in de verkoop van basketbalschoenen. De trends zijn nu gericht op low-top sneakers zoals de Adidas Superstar, omdat de brokkelige looks van Adidas ZX Flux Mujer basketbalschoenen niet helemaal passen in skinny jeans en joggers. Om het probleem te verhelpen, heeft Nike steeds meer Jordan schoenen uitgebracht, inclusief -releases van vintage stijlen. Als Jordan schoenen worden uitgebracht, zijn ze Nike Air Max 95 Herren niet altijd meteen uitverkocht. Dat heeft de merkwaarde van Jordani? uitgehold, wat lange-termijn implicaties heeft voor het bedrijf, volgens Josh Luber, CEO van het sneaker-wederverkoopplatform StockX.

Nike als geheel is nog steeds de topsportkledingverkoper in de VS. Het was in een Las Vegas-hotelkamer waar volgens eisers het hoofd van een elite jeugdbasketbalteam uit Florida en een coach van de University of Louisville hun strategie om te sturen gepland hadden een jong fenomeen voor de kardinalen. Ze waren het erover eens dat het contant geld voor de tiener en zijn familie in beslag zou nemen, www.karolien.fr betalingen die ze moesten verbergen voor de National Collegiate Athletic Association, volgens een criminele klacht die op dinsdag is opengebroken. De jeugdcoach zei dat Adidas zou helpen, dat het bedrijf zijn team sponsorde en graag zijn Adidas Superstar Donne Oro relaties met NBA-vooruitzichten wilde versterken. "Al mijn kinderen zullen Adidas-kinderen zijn," zei de coach volgens de klacht. In de eerste plaats was dat het soort merkentrouw waar Adidas naar hunkerde. Het richtte zich drie jaar geleden op het winnen van de Amerikaanse tophogeschool en hogeschoolsporters, onderdeel van een bredere strategie om het Amerikaanse bedrijfsleven nieuw leven in te blazen. Het werkte - na jaren van dominantie van Nike, is Adidas weer hot in de Verenigde Staten. Het bedrijf bevindt zich nu ook in het centrum van een federale corruptiesonde naar universiteitsbasketbal. Ten Adidas ZX 750 Donne minste één van zijn leidinggevenden, Jim Gatto, werd met verlof geplaatst na zijn arrestatie wegens beschuldiging van omkoping en fraude. Een consultant met banden met Adidas, Merl Code, werd ook in rekening gebracht. Adidas richtte zich Nike Air Max 90 Damen ook op de jeugdsport. In 2015 zei Chris Grancio, toen algemeen basketbaldirecteur van Adidas, in een interview dat het succes van het bedrijf afhankelijk was van het krijgen van meer Adidas-schoenen voor 'high school kids'. Het bedrijf werd geherinvesteerd in reisteams en zomerbasketbaltoernooien voor de topreizigers van het land.

In het McDonald's All-American Game, het jaarlijkse high-school all-star spel dat op prime time wordt getoond op ESPN, dragen de kinderen Adidas hoofd-tot-teen. De reclamecampagnes van het bedrijf bevatten gehyped-up high-schoolteams en spelers uit verschillende sporten. Nike Roshe Run Femme Nog niet zo lang geleden was Adidas een nakomertje van Nike in universiteitsbasketbal en zwaaiend in Noord-Amerika in het algemeen. De overname van Reebok in 2009 werkte niet en verloor terrein in het wereldwijde voetbal, de sport was de Nike Air Max Zero Womens kern van de activiteiten van het Duitse bedrijf. In 2014 nam Mark King Adidas North America over en kondigde zijn plan aan om agressiever te concurreren met outfitinstituten en universiteiten, een stuk van een grotere inspanning om een ??beroep te doen op jongere consumenten. "We moeten een aantal colleges ondertekenen," King zei in 2015. Het bedrijf had Nike al verdrongen als de offici?le outfitter voor Arizona State University en de University of Miami. Het breidde van daaruit uit en voegde Georgia Tech toe aan een lijst met Indiana University en de University of Kansas. Het werd ook hernoemd Nike Air Max Command Femme naar Louisville, wat centraal staat in het federale onderzoek. Eerder dit jaar kwam het schoenenbedrijf overeen om de universiteit $ 10 miljoen per jaar te betalen voor tien jaar, de grootste universiteitsdeal in de geschiedenis van Adidas. Het betaalt ook Rick Pitino, de hoofdtrainer van het programma die woensdag zonder betaling werd geschorst.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr