Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 14-01-2019 06:15:12

caicai2017
ChaOdiz Vétéran
Date d'inscription: 13-04-2018
Messages: 188

n om Kyrgios te ondersteunen door hardcourt spelen. De Nike Epic R

De Ten: Nike Air Max 90 volgt het thema van REVEALING, een gedeconstrueerde, doe-het-zelf-uitdrukking die het ambacht deelt onder het beroemde ontwerp van Tinker Hatfield. Het is verkrijgbaar in Little Kids-maten (10,5C-3Y) en baby- www.ramonurbanolibros.es en kleutergroottes (0C-10C) 17 januari. Het Nike Kobe 1 Protro Nike Air Max 90 Mujer "81 Pt Game", te zien op de baan van DeMar DeRozan tijdens zijn 9 januari-wedstrijd tegen Memphis , is dezelfde colorway gedragen door Kobe Bryant toen hij 81 punten scoorde op 22 januari 2006.
De Nike Kobe 1 Protro "81 Pt Game" komt op 22 januari uit op SNKRS North America, nike.com en op geselecteerde retailers wereldwijd. Converse en de tweede kop-tot-teencapsule van Don C met basketbal silhouet uit Nike Air Max 95 Mujer de jaren '80 bevat de ERX 260 vijf uitvoeringen van de schoen op basis van twee idee?n: dier en metaal.
Het Animal-pack gebruikt twee klassieke leren colorways (zwart en wit) als basis en accentueert elk van de schoenen met een dierenprint - een kenmerkende uitvoering van Don C's. Elke sneaker wordt geleverd met twee kanten sets die de bedrukte overlays over de hiel Adidas NMD Womens weerspiegelen. Bovendien worden de patronen en texturen uitgebreid met Nike Air Max 90 Femme een bijbehorende vierdelige kleding- en accessoireset.
Het Metal-pakket biedt drie extra verschillende ERX 260's in kleurenpaletten die doen denken aan de convergentie van punkrock- en popgenres uit de jaren '80. Elk is verfraaid met een assortiment van multi-size studs en is versierd met een extra grote "CONS" -logoprint op de tong, grafische afbeeldingen met verlichting en meerdere kanten Nike Air Max Vision Womensopties. Nogmaals, de schoenen worden aangevuld met Adidas NMD Mujer een vierdelige kleding en accessoire-set, deze keer ingesteld met glamoureuze metalen tijdperktonen.
Elke schoen is gemaakt met een vernieuwde EVA-tussenzool, terwijl de bovenste en rubberen cupzool de originele versie weerspiegelt. Beiden geboren in Australi?, point guard Kyrie Irving en tennisprof Nick Kyrgios delen een Nike Air Max 95 Femme liefde voor hun afkomst en een hoge achting voor de andere atleet. Dat  uitgangspunt inspireerde een samenwerkingsproject voor januari, toen Kyrgios een op KYRIE 5 ge?nspireerde Vapor X in Melbourne zou dragen. (Irving draagt ??een KYRIE 5 op basis van Kyrgios 'Vapor op 7 januari tegen de netten.) De laag gesneden tennisversie heeft het op KYRIE 5 op Flytrap ge?nspireerde bovendeel voor een lock-down fit en een Vapor X buitenzool, die een hak Zoom Air omvat eenheid Adidas ZX 700 Mujer en is versterkt in high-wear gebieden om Kyrgios te  ondersteunen door hardcourt spelen. De Nike Epic React Flyknit - het silhouet dat Nike's responsieve, doe-alles-schuim bracht - is terug met een nieuwe look.
De debuutkleuren, "8-bit" en "Pixel," laten zich inspireren door de levendige tonen uit de jaren '90 -technologie, en hebben een wit-tot-kalkverloopzool, een hyperroze tot witte buitenzool en een saffierhiel klem.
De Nike Epic React Flyknit 2 "8-Nike Air Max 95 Ultra Jacquard Femme bit", met een grijs bovenwerk, geeft 17 januari uit voor alleen leden, terwijl de "Pixel" 31 januari op nike.com en bij bepaalde Nike-deuren lanceert

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr