Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 27-02-2019 04:24:00

caicai2017
ChaOdiz Vétéran
Date d'inscription: 13-04-2018
Messages: 188

blauwe kabels die door de sneaker

In een curieuze ommekeer van gebeurtenissen heeft een enkele mislukking van een sportschoenen de sportkledingreus Nike teruggedrongen met maar liefst $ 1,1 miljard m-cap. Hoe, vraag je dat? Hier is het enige dat is gebeurd:
In een Adidas NMD Mujer NCAA-basketbalwedstrijd tussen Duke en North Carolina rukte hertog-eerstejaarsstudent Zion Williamson, een veelbelovende kandidaat in zijn sport, zijn schoenen open en liep een verwonding aan de knie-verstuiking op. Zijn gerafelde Nike PG 2.5-schoenen werden onmiddellijk opgemerkt door de voormalige Amerikaanse president Barack Obama zelf, die riep dat de schoenen www.denisbensimon.fr van Williamson kapot waren. Het enige dat gebeurde was Nike's nachtmerrie. Nike Air Max 90 Womens Samen met de sportster die wegens de blessure uit het spel moest gaan, kreeg Nike te maken met de val van zijn val op het veld, toen de voorraad 89 cent daalde tot $ 83,95, wat leidde tot een erosie van de marktkap van $ 1,1 miljard. Het bedrijf had gezegd dat het de fout in de schoen onderzoekt en wenste Williamson een snel herstel. Het voegde eraan toe dat de gebeurtenis een "ge?soleerd voorval" was.
De schade die het bedrijf heeft geleden, is echter ongekend. Mensen ondervroegen de stevigheid van hun eigen Nike-paar op Twitter. Een gebruiker zei: "@Nike Ik ben bang om mijn Nikes te dragen nu ik weet dat ze ontploffen, Nike's M2K Tekno hielp de trend van de 'papaschoen' naar de mainstream te duwen, en nu is het populaire dikke www.dennishayes.co.uk silhouet opgedoken in een nieuwe combinatie van bot, olijf en sinaasappel. Ogenschijnlijk een gewijzigde kijk op het populaire Nike Air Max Zero Femme palet van de Miami Hurricanes, roept de listige warboel van overlays en ondervloeren van de schoen hoofdzakelijk de eerder genoemde botkleur voor de orde op, maar de bovenste is ook schitterend met feloranje en contrasterende olijfaccenten. Een donker zwart krijgt ook plezier - op de middenvoet en in de richting van de hiel - terwijl meerdere Swoosh-graphics branding www.ramonurbanolibros.es bieden. De look wordt vervolledigd door een stevige Air Monarch-tussenzool, een stijl die de plaats van de Tekno als "coole neef van de Monarch" Adidas Superstar Femme is gecementeerd. Bekijk deze dikke Nike-schoenen hieronder - en ga nu naar Eastbay als je op zoek bent naar een pair voor $ 100 USD. De sneakers, genaamd "Fi" voor "Fit Intelligence", zijn trainingsschoenen die zich aan de voet van een drager kunnen aanpassen met de veeg van een module boven op de tong van de schoen. Een micromotor trekt een paar blauwe kabels die door de sneaker lopen, en de strakheid kan worden aangepast Nike Air Max 95 Femme via een smartphone-app of een Apple WatchThe schoenen zijn de opvolger van Puma's eerste draadloos Nike Air Vapormax Femme verbonden zelfveterende sneakers uit 2016, de AutoDisc. Ze kunnen worden opgeladen via een Qi draadloos oplaadstation en ze duren ongeveer vijf dagen. Net als Nike's schoenen die zichzelf rijgen, hebben de Fi geen Adidas Stan Smith Womens trackingmogelijkheden om dingen te doen zoals log-stappen of het meten van verbrande calorie?n, wat een beetje een teleurstelling is. Zelfs Puma's (onlangs opnieuw uitgebrachte) Nike Air Max 270 Femme RS-Computer-schoenen uit 1986 konden afstand, tijd en calorie?n registreren, maar ze kwamen ten koste van een stevige hiel.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr