Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'tes pas identifi.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en gnral (JDR, MMORPG, Jeu vido, JOL, figurines etc...), des actualits concernant le WEB et le dveloppement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos crations web et un tas d'ides pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernires sorties et surtout de trouver de l'aide la cration de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 02-11-2020 07:04:38

Trenkno
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 02-11-2020
Messages: 4

adidas pulseboost cipo

Teljesen feketébe öltözve, hogy megfeleljen a piacra dobandó NMD R1 STLT-nek, ez any City Zokni sok részletet tartalmaz, mint társa. Mindkét cipő egy kis rózsaszín találattal rendelkezik a boka gallérjának belső oldalán, alig elég ahhoz, hogy kívülről észrevegyék, adidas cipo magyarország de elég ahhoz, hogy érdekes kontrasztot nyújtson, ha látható. A cipő felső része ugyanazzal any hatszögletű mintázattal rendelkezik, mint a korábbi kiadások, sötétszürke szálakkal a kötött anyagban, hogy a textúra kiemelkedjen a fekete háttérből. Any teljes hosszúságú Boost középtalp feketére van festve ezen a cipőn, hozzáillő talppal párosítva, hogy teljes legyen a meggyilkolt megjelenés.

Rhisu Run címmel az új sziluettet az adidas Ultraboost eredeti középtalp szerszámának tetejére építik, ez az új megjelenés a történelem egy darabjává teszi. adidas NMD CS2 férfi 2020 A Rhisu Run felső része hálós alapréteggel rendelkezik, amelyet fosa bőr fedőrétegekkel és velúrral erősítenek a további támogatás érdekében. A Rhisu három színben fog debütálni, az egyik „Multi” megjelenés, amely fekete-fehéret kever a vörös akcentussal, míg a másik kettő egyszerűen tonális fekete-fehér.
https://www.topmarkethu.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/l/Alphabounce11.jpg
A sziluett középsőtől alacsony felső futóig csökkent, és egy kétrészes készlet felsőrész található benne, amely egy belső csizmából és egy külső tartó rétegből áll. A fűzőrendszert drasztikusan átalakítottuk, hogy jobban illeszkedjen az adidas pulseboost cipo  lábbelikatalógusba, amely any sarka körül rugalmas támasztó hevedert tartalmaz. Ennek az új 4D Runner-nek az első párja élénkpiros színben lesz, néhány fehér csíkkal a cipő körül. Any Futurecraft 4D középtalp any szokásos Ash Green tónusú lesz.

A fehér és fekete színben egyaránt érkező Ratio Racer nagy rétegeket ad hozzá kívülre, adidas y-3 noi hogy egyedülálló új fűzőrendszert építsen. Az alkalmi viseletre épített új sziluett nyelve lényegesen magasabb, mint a sarka, így a Ratio Racer kifejezett papucsszerű megjelenést kölcsönöz. Egy másik új motorola technológiát alkalmazva mindkét pár középtalpát fekete és piros Y-3 logók borítják any futófelület alatt.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Prsent et administr par l'quipe ChaOdisiaque - Club Passion Rliste
LudiKreation - Forum developp via FluxBB Traduction Fluxbb.fr