Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 22-02-2021 09:00:58

Hungfht
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 22-02-2021
Messages: 4

adidas stan smith heren kopen

In navolging van de Consortium 4D-runner van vorig jaar, werkt INVINCIBLE weer samen met adidas, dit keer aan de retro-smaak Yung-1. De sneaker, ook viewed de 'Yung-Stud' genoemd, is een eerbetoon aan de jaren '90, aangezien de Yung-1 designelementen van adidas 'Falcon Dorf uit 97 heeft overgenomen.  adidas yung 1 heren sale INVINCIBLE's' Yung-Stud 'heeft hits van aquablauw, paars en neon groen popping naast een lichtgrijs nubuck bovenwerk. De sneaker verwelkomt dan reflecterende mesh-onderlagen en is gemerkt met INVINCIBLE inscriptie op de mediale zijkanten.

De adidas Yung 96 is een nieuwste silhouet van Three Stripes dit jaar dat is vormgegeven als het retro hardloper uit de jaren 90 in gedachten. Bedekt met een mix van grijstinten over een bovenwerk van mesh, suède en nubuck, krijgt een model een vleugje contrast met overal rode accenten, samen met een vleugje donkergroen langs de kraag. Eindelijk, een witte tussenzool met meer rode accenten op de buitenzool maakt de stijl compleet. Binnenkort komt er weer het sportsstrail.com nieuwe colorway van de adidas Yung 96 uit. Deze keer is de schoen gemaakt van het bovenwerk van mesh, suède en nubuck, gekleed in een grijze basis en gecompenseerd door de gouden details en Frozen Yellow-accenten.

https://www.sportsstrail.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/t/StanSmith68.jpg

De Olympische Zomerspelen van dit jaar zijn geannuleerd, en daarmee ook de meeste plannen voor de release van sneaker van onze favoriete merken. Dat zal ze er echter niet van weerhouden de schoenen vrij te geven. Deze week onthulde adidas het nieuw "Medal" -pakket van de Stan Smith, dat binnenkort uitkomt. De release van de zomersneaker voor 2020 kreeg een grote hit toen de Olympische Spelen eerder dit jaar werden geannuleerd. Doorgaans zijn de Olympische Spelen het gemakkelijke manier voor merken om een heleboel producten tegelijk te laten vallen,  adidas stan smith heren kopen allemaal gebaseerd op het centraal thema. Nu jeder der schoenen echter zijn geproduceerd en klaar voor verzending, is er geen speciale gelegenheid meer om se mee te associëren.

De Superstar van adidas Originals is niet het enige klassieke silhouet dat in 2020 een update krijgt. Deze maand debuteert de Three Stripes met het nieuwe 'Winterized' versie van de Stan Smith, compleet met een met fleece gevoerd bovenwerk om u warm te houden de komende maanden. adidas heeft de afgelopen jaren het daling van de seizoensreleases gehad, waarbij ze zowel koud als warm weervariaties van een aantal van click here hun essentiële sneakers hebben vrijgegeven als het seizoen verandert. Deze week kregen we onze eerste blik op de Stan Smith Winterized, een duurzame nieuwe update van de klassieke tennistrainer die later deze maand wordt gelanceerd.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr