Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 25-03-2017 03:40:32

Kirkzxc7a
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 25-03-2017
Messages: 2

Nike Shox Goedkope

http://www.seeurfeet.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/200x200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nkmen-093-01.jpg

Het is niet vaak dat we beschikken over een Nike Shox Goedkopeshoe hier op Sneaker News, maar op het hoogtepunt van de populariteit van de technologie, Vince Carter - niet LeBron, KD, of Kobe - was de koning van Nike Basketball. De gimmicky innovatie was een perfecte pasvorm voor de spannende Vince Carter, die in de vroege jaren 2000 was misschien wel een van de meest populaire speler in de NBA dankzij zijn high-flying capriolen. Het was op dat moment dat een tiener LeBron James keek VC op tv, en toen hij en zijn SVSM team gelukkig kreeg een PE-fo de Nike Shox VC II. Hier gezien zijn de bijgewerkt met de kleuren van de Ierse evenals hun schoolinitialen waarmee geborduurd over de back-end sneakers.

Welkom op de originele “Wat?†Schoen. De Nike Shox Nederlanda>tunner 2002 was in feite elke grote basketbal-technologie die Nike had bedacht mazen in een uitstekend design met behulp van de nieuwste, state-of-the-art kussen technologie in de lente-boarding Nike Shox. Kijk maar eens goed en u zult beginnen om alle kwaliteiten van Nike Basketball geschiedenis aan de oppervlakte merken; een enkelband (Air Force 1), een binnenste-sok design (Air Jordan VII), een rits (NDestrukt en late 90's Zoom Flight), de onderste Shox plaat uit de BB4, en het centrum zool van de Zoom Flight Five.

ThNike Shox Goedkope echteStunner kan net zo goed een 'What The Basketball', omdat het ingekapseld dat alles was goed en klaar over Beaverton Hoops, gesponnen samen met ontmoedigende houding en flair dat alleen Nike heeft bereikt. Deze 2002 versie viel pal in het midden van de streetball rage en de campagne Nike Battlegrounds (de schoen kwam eigenlijk met die baller bands). De Stunner was populair onder de ondubbelzinnig lenige naar voren uit die tijd - de Shareefs, de Jermaines.

Debatten zullen worden gehouden en argumenten zal worden gemaakt, maar er is niemand - zelfs niet Michael, Dominique, Shawn of LeBron - dat is een betere dunker dan Vince Carter. De UNC alumni opgesprongen in de Nike Shox Goedkope echtehighlight reel vrijwel direct, trekken uit inhumane feats van luchtfoto aanvallen met een zeldzame en geliefde combinatie van finesse en kracht, het gooien van zoete windmolens op iedereen in zijn pad.

VC ging van highlight-reel regelmatig tot internationale superster in een korte tijdsspanne van vijf maanden, te beginnen met zijn Slam Dunk Contest toont in februari 2000 en zijn sprongen boven Frederic Weis tijdens de Olympische Spelen in Sydney later dat jaar. Het enige grote verschil tussen februari en augustus gelegenheden was wat was op de voeten Vince's; tijdens de Dunk Contest, VC wiegde de AND1 Tai Chi, maar in augustus, gebruikte hij zijn airborne capaciteiten voor de presentatie van Nike Shox Goedkope echte en de Nike Shox BB4.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr