Forum ChaOdisiaque

 

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Bienvenue sur le forum du Club ChaOdisiaque. Un maximum de news sur le jeu en général (JDR, MMORPG, Jeu vidéo, JOL, figurines etc...), des actualités concernant le WEB et le développement dans son ensemble. Des aides, astuces, outils pour vos jeux, vos créations web et un tas d'idées pour enrichir vos besoins ludiques. C'est un bon moyen de se tenir au courant des dernières sorties et surtout de trouver de l'aide à la création de site, de jeu et de site de jeu. Premier gros projet de l'association SierrElben... Faites parti de l'aventure...

#1 06-12-2017 03:15:21

hngjdqqdxsa
Apprenti ChaOdiz
Date d'inscription: 06-12-2017
Messages: 4

nike air max 95 sneakerboot flax pack

https://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_HERO_M/919924_100_A_PREM/air-max-95-sd-shoe.jpg

Nike introducerar en helt vit utförande av nike air max 95 premium multicolor, firar 90-talets ikon med all sin autentiska detaljering. Återkomna med fjäderberedda vita överdelar, de syntetiska överläggen sitter med de traditionella nätunderläggen och renskuren mellansula. För att göra detta måste det vara något djärvt och helt unikt. Nike rekryterade unga ACG och tennisdesignern Sergio Lozano för uppgiften att skapa nästa stora Air Max-siluett, och han skulle fortsätta länka människans kroppsbyggnad till skodesignen och utveckla några av Nikes banbrytande teknologier för att producera den nu ikoniska Air Max 95.

Ända sedan introduktionen 1995 var nike air max 95 ultra essential trainers salehas en fast favorit bland löpare och samlare. Upptäckt av Nike-designlegenden Sergio Lozano var varumärket strimmiga "vågor" på sidorna inspirerade av de naturliga omgivningarna i Nike Beavertown, Oregon huvudkontor och Grand Canyon, medan designteamet tog inspiration från mänsklig anatomi för mellansula, yttersål och snörning . Resultatet av dessa ansträngningar var en av de mest eftertraktade sneakersna på mitten av 90-talet, med samlare och coola barn från New York till London till Tokyo, alla klamrade för att få händerna på ett par.

Med dessa två nya premiumfärger av nike air max 95 essential cargo khaki, "Gum Pack", visar vad ett briljant livsstilsalternativ som den här ökända körsilhouetten kan göra. De vanliga "sportiga" färgerna i '95 har olika toner och färger på var och en av skolens unika stödjande överlagringar. Som du kan se dessa två stilar har en enda ton över överdelarna, inklusive meshkragen och snören. Detta hjälper till att framhäva silhouettens tillfredsställande form och tar fram fönstren i mellansolen.

Vissa anser att nike air max 95 sneakerboot flax pack klan är den fula ankingen. Det var den första stilen med synlig luft i framfoten och en svart mellansula som markerar den som något av en utomstående. Den legendariska designern Sergio Lozano hade sin del av negativ feedback under utvecklingen av den här tränaren - men den komprimerade luften med olika PSI-enheter i hälen gjorde skon en utmärkt ritt. Denna härliga design fortsätter fortfarande att vinna diehard trainerfläktar över.

http://www.shoesmarkse.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

© Copyright 2007 / 2010 - Forum ChaOdisiaque
Présenté et administré par l'équipe ChaOdisiaque - Club Passion Rôliste
LudiKreation - Forum developpé via FluxBB Traduction Fluxbb.fr